Cart

ACTIVITEITEN

Om beter te weten waar je precies op moet letten voor een gezonde en mooie huid, geven we al ruim 8 jaar onze workshop “Weet wat je smeert”. Met informatie over ingrediënten, producten en een goede, gezonde huidverzorging. Na afloop is er de gelegenheid om verschillende producten te testen en als je wilt een prachtige minerale make-up op te doen om te zien hoe gezonde huidverzorging eruit ziet.

Ook geven we make-up workshops, begeleid door een professionele make-up artist, om je te laten zien wat een mooie, natuurlijke make-up voor je kan doen. Voor veel deelnemers een avond vol eye-openers.

Verder kun je ook bij ons terecht voor een huidscan van Laviesage. Hierbij wordt met een echo-apparaat je huid gemeten en op allerlei niveaus geanalyseerd. Naar aanleiding van de scan krijg je persoonlijk advies hoe je je huid (nog) gezonder krijgt of wat je kunt doen als je last hebt van bepaalde huidklachten.

Alle workshops kunnen ook op locatie of op afspraak voor een groep vanaf 6 personen gegeven worden. Voor meer informatie over data, kosten en deelname kun je een mailtje sturen aan c@cosmeticsandcare.com, of even bellen met 020-6276732

C. Cosmetics and Care

Herenstraat 30a

1015 CB, Amsterdam

020 -6276732

c@cosmeticsandcare.com

Anbos - gediplomeerd schoonheidsspecialist

Log in

drie + twaalf =

Winkelmand

Mis niets meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang o.a. tips en acties.