Cart

VENUS SWAN

Wat is de Venus Swan?

Een behandeling met de Venus Swan is gericht op de toekomst van body & facelift. De behandeling maakt gebruikt van een unieke combinatie van magnetische pulsen en radiofrequentie. Deze worden toegepast op de te behandelen gebieden, wat zorgt voor huidvernieuwing en bevordering van de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes. Daarnaast worden vetcellen afgebroken en wordt nieuw collageen aangemaakt. De pijnloze behandelingen worden gegeven voor huidverstrakking en versteviging, en het verminderen van rimpels, striae, cellulite en omtrek met verbeterde lichaamscontouren.

Voor wie is de Venus Swan?

Wat zo fijn is aan deze behandeling, is dat deze pijnloos, veilig en zonder risico’s wordt volbracht. Verder is er geen hersteltijd, direct effect en een blijvend resultaat! De Venus Swan behandeling is geschikt voor gezicht, hals, lichaam en voor alle huidtypen. Er zijn een aantal contra-indicaties zoals bij elke behandeling, maar deze bespreken we tijdens een persoonlijke intake.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen varieert per persoon. Naast het directe effect zie je meestal na 1 tot 3 behandelingen al meer (blijvend) resultaat. Om het maximale resultaat te bereiken adviseren wij echter om vaker te komen. Voor het gezicht geldt ongeveer 8 tot 10 behandelingen en voor het lichaam 10 tot 12. Na de kuur volbracht te hebben, adviseren wij u een onderhoudsbehandeling van eens in de 2 tot 3 maanden.

C. Cosmetics and Care

Herenstraat 30a

1015 CB, Amsterdam

020 -6276732

c@cosmeticsandcare.com

Anbos - gediplomeerd schoonheidsspecialist

Log in

11 − drie =

Winkelmand

Mis niets meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang o.a. tips en acties.